sâmbătă, 27 aprilie 2013

Inteligenta intuitiva a inimii



Gandurile,sentimentele si emotiile noastre influenteaza atat persoanele din jurul nostru cat si planeta pe care traim,caci in afara corpului fizic, fiecare organ intern emite un camp electromagnetic,masurabil si observabil prin metode stiintifice.Astfel, biocampul propriu interactioneaza cu celelalte biocampuri, inclusiv cu cel al planetei intrucat si ea este, in esenta, o structura vie si care da viata.
Supravegherea si educarea propriilor ganduri si emotii nu mai reprezinta,din acest punct de vedere,doar o actiune care ne aduce beneficii noua, prin sansa unei vieti mai echilibrate, ci este si o actiune de responsabilitate sociala si globala, caci stiinta demostreaza acum,prin cercetarea campurilor electromagnetice, ca suntem interconectati si relationam in permanenta,chiar si cu fiinte pe care niciodata nu le-am intalnit, fizic.
Orientarea constienta spre ganduri si emotii pozitive prin mutarea atentiei  - de la ceea ce ne aduce ingrijorare,resentimente sau furie - catre lucrurile care ne trezesc apreciere,bucurie,relaxare,sentimente de iubire IN INIMA, reprezinta astfel un mare gest de compasiune atat fata de noi insine cat si fata de cei dragi si de tot ceea ce se afla in jurul nostru.

De ce?
Pentru ca inima transmite impulsuri catre creierul nostru,care I SE SUPUNE, si astfel, prin emitere de impulsuri armonioase din inima,creierul ajunge sa isi echilibreze frecventa si modul de a interpreta (negativ) situatiile.


Exercitiu simplu:
In loc sa te gandesti din nou si din nou la actiunile neplacute ale unei persoane care te-a necajit sau la stirile care te-au ingrijorat, poti alege sa mergi la o plimbare si sa TE BUCURI de natura sau sa iti muti atentia pe o melodie care iti place sau o carte care te linisteste.
EnJOY!



"Sa ne folosim ghidarea intuitiva a inimii va deveni de bun simt, bazandu-ne pe inteligenta practica."

Doc Childre - fondatorul Institutului Stiintific HearthMath



Detalii video aici:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PjYCF6Vlph8


Mai multe despre modul de functionare a magnetismului inimii aflam la workshop-ul Exercitii de deschiderea inimii, joi, 5.12.2013, ora 18.00, la Maya Concept Iasi.
Detalii, aici:
http://eurynome999.blogspot.ro/2013/11/exista-inauntrul-nostru-un-spatiu-al.html


Cu drag,

Cristiana Dragomir

Consilier dezvoltare personala si armonizare energetica

Tel: 0746165813

E-mail:cristiana.dragomir999@gmail.com

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu