duminică, 21 iulie 2013

Cum "topesti" o inima impietrita?

Iata o provocare importanta, care, in devenirea noastra ca femei, poate insemna cheia spre cea mai mare fericire posibila pe Pamant.
In valurile vietii se prind de noi "alge" si "scoici", reminiscente ale unor experiente nu tocmai placute, care ne ingreuneaza inima, facand-o sa nu mai vrea sa...se deschida.Ne confruntam atunci cu si mai mari greutati, caci pare sa existe o bariera intre noi si lume, un zid imaginar ce tine la distanta bucuriile vietii.Si, chiar daca pe acest zid s-a scris clar "nu ma rani", pare ca nu se vede tot scrisul caci ne confruntam cu si mai mari dificultati in relatia cu cei din jur...
Ce e de facut?
Topim zidul!
Da, e nevoie de curaj, poate ca simtitm ca nu mai avem energia de a face pasii necesari spre deschiderea inimii si spre punerea noastra in serviciul celorlalti cu bucurie , compasiune si iubire...Dar daca asta ar fi singura cheie spre o viata plina de fericire, ce ati alege?
Caci cele mai mari daruri vin atunci cand inima este deschisa si pregatita sa le primeasca, cu bucurie, cu incredere, cu detasare.
In acest sens, worksop-ul AMPLIFICARE FEMINITATII: FIT  & FABULOUS ne-a furnizat noi chei, raspunsuri pentru inima si pentru a o deschide. Si daca invatam sa facem asta pentru noi insine, darul cel mai mare este ca deschiderea si caldura inimii noastre "topeste" si zidurile inimilor celor din jur, astfel incat sa comunicam liber, cu bucurie, de la  suflet la suflet.
Si daca primul pas - intentia -  a fost clarificat, si daca am stabilit noi cu noi ca VREM, CREDEM si PUTEM sa ne deschidem din nou inima, atunci urmatorul pas vine natural si acela este sa CEREM instrumentele si metodele cele mai potrivite pentru noi insine, personalizate, care sa ne ajute in acest sens.Fie ca este vorba de cromoterapie, exercitii fizice, vizualizare creativa, ascultarea muzicii ce deschide inima, sau chiar apelarea la  ajutorul  unei persoane specializate, ficare are propria reteta, combinatia perfecta de ingrediente ce fac inima sa lase jos vechile poveri si sa straluceasca din preaplinul iubirii pe care o poate primi si transmite.Caci din acea stralucire, din acea deschidere naturala si  plina de incredere, putem darui si primi cele mai mari daruri si cea mai mare iubire si , nu in ultimul rand, BUCURIA DE A TRAI pe Pamant.

Cu drag,

Cristiana Dragomir

Consilier dezvoltare personala si armonizare energetica

Tel: 0746 165 813

E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu