marți, 12 august 2014

Conferinta HRANA COPILULUI TAU - Iasi - Joi, 27.02.2015

Dragi parinti si profesori/invatatori,
Pentru a avea copii mai linistiti,mai atenti si mai isteti este necesar ca acestia sa aiba o alimentatie armonioasa, si jocuri care sa ii conduca spre echilibru.

Din acest program fac parte:

- detalii despre informatia energetica a tipurilor de alimente (fructe/legume,macaruri preparate,lactate etc)
- detalii despre legatura intre alimentele consumate si diverse stari pe care le provoaca(agitatie/liniste;vitalitate/oboseala etc)
- detalii despre genul de alimente care ne pot face mai isteti,mai plini de viata si mai concentrati la invatatura.
- jocuri si activitati care duc spre echilibrare si relaxare si pentru copiii hiperactivi si parinti.

Detalii despre toate acestea aflati joi, 27.02.2015 in cadrul conferintei  HRANA COPILULUI TAU .

In cadrul conferintei va fi prezentata si cartea PASI SPRE O VIATA SEDUCATOARE, cu informatii despre cum sa treci la o alimentatie sanatoasa si cum sa te bucuri de viata alaturi de cei dragi, sugestii de dezvoltare personala si vindecare. Detalii despre carte, aicihttp://eurynome999.blogspot.ro/2014/11/cartea-pasi-pentru-o-viata-seducatoare.html

Pentru este o perioada in care copiii au nevoie de ghidare si sprijin mai mult decat oricand,caci se confrunta cu probleme de identitate personala si cu neintelegeri in privinta modului de functionare a lumii in care s-au nascut (chiar daca nu isi dau seama de asta nici ei si,poate,nici parintii), am simtit ca este necesar sa cream  un program de echilibrare a valorilor personale pentru micuti,care sa cuprinda ghidare si sprijin in ceea ce priveste descoperirea si urmarea acelor obiceiuri care ii conduc spre echilibru si sanatate
Si intrucat primul pas vital pentru cei mici este o alimentatie sanatoasa, oferim un program de informare a copiilor si parintilor in privinta alegerilor sanatoase si benefice organismului, intitulat "ENERGIE IN ARMONIE".
 Programul HRANA COPILULUI TAU:ENERGIE IN ARMONIE ofera parintilor si celor mici informatii despre nutritie si alegeri santoase folosind jocul si culorile precum si exercitii fizice usoare si antrenante pentru copii.

Proiectul va fi sustinut de Cristiana Dragomir - Consilier de dezvoltare personala acreditat de CNFPA si terapeut holistic.

Cand?
Joi,  27.02. 2015, orele 18.00 - 20.00

Unde?

La Casuta Naturii Iasi.

Cum?
Contributia de sustinere a acestui program este de 30 lei/participant adult si 5 lei/copii peste 6 ani .
Copiii sub 6 ani au intrare libera si sunt bineveniti.

De ce sa participi?

Daca esti parinte: pentru ca ai nevoie de informatii noi pentru binele copilului tau si pentru ca ai nevoie de o ora de...relaxare :)

Daca esti profesor/educator: pentru ca vei afla noi moduri in care poti aduce valoare profesiei tale si poti ajuta copiii.

Daca esti viitor parinte: pentru ca vrei sa stii de unde sa incepi si afli detalii despre cum ne influentam viitorii copii.

Daca nu te-ai confruntat cu aceste subiecte pena acum: pentru ca informatiile despre nutritie si viata sanatoasa sunt benefice oricui.

Intentionam sa desfasuram acest program si in scoli si gradinite:

Scolile de stat pot beneficia de acest program gratuit.
Pentru gradinitele particulare programul implica o contributie de 5 lei/copil/ora de curs.

O emisiune utila cu informatii pe aceasta tema:  http://www.tvrplus.ro//editie-vara-pentru-voi-248031

Cu drag,

Cristiana Dragomir 



Terapeut holistic & Coach
(Light Healing, ThetaHealing, Angel Healing)
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com
Youtube:CRISTIANA DRAGOMIR 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu