vineri, 26 septembrie 2014

Hrana ca mod de modificare e energiei proprii

De ce inainte putei manca anumite alimente si acum "nu-ti mai priesc"?
Corpul trece acum la o structura energetica noua, mai inalta ca vibratie, care necesita un alt tip de hrana si reactioneaza in consecinta daca nu o primeste.
Trebuie vazut ca, in trecut, nivelul de constiinta al planetei era altul si de aceea inca mai erau permise anumite tipare alimentare sau de gandire. In prezent, tot ce nu este benefic organismului sau intregului si tot ce creeaza discordante in campurile energetice din jur isi face simtit efectul aproape instantaneu, chiar daca multi inca nu fac legatura intre ce aleg si ceea ce experimenteaza.
Revenind la alimente, exista o serie de produse care modifica vibratia energetica (emisia energetica a corpului), coborandu-ti frecventa; aceasta lista va fi in curand publicata. Poate ca si acesta e un sistem de credinte limitative, dar, pana cand conexiune minte-corp va fi perfecta si pana cand vom reusi sa ne programam corpurile astfel incat orice aliment sa fie transformat in energie benefica si hranitoare, este bine sa tinem cont ca hrana este infromatie energetica si ca, pe un anumit nivel, devenim ceea ce mancam.

Trebuie stiut ca, daca in 3D corpurile mai erau obisnuite si inca mai puteau sustine o alimentatie densa, odata cu accesarea si mentinerea unei energii mai inalte de catre o parte din planeta, aceste alimente nu mai sunt benefice pentru corpul tau. Este adevarat ca, pana la un anumit punct, prin diverse practici si simboluri , energia hranei se poate transforma (vezi binecuvantarile sau rugaciunile spuse in ortodoxie)...Dar vrei intr-adevar sa iti consumi energia trasformand mereu o vibratie mai densa a alimentelor consumate intr-una mai inalta, sau ai prefera sa-ti folosesti acea energie in transformarea lucrurilor care deja nu-ti mai sunt de folos - emotii, sentimente etc - si in vindecarea altora? Este doar o chestiune de prioritati...
In plus, mai trebuie luata in calcul Legea cauzei si efectului: daca actiunea de a manca animale sustine, la un anumit nivel, exploatarea si uciderea lor, poate fi transmutata asta prin binecuvantarea sau energizarea hranei?
Trebuie sa fim constienti ca orice actiune pe care o generam sustine o anumita frecventa si o anumita rezonanta. Un adevarat salt de constiinta pentru fiecare si pentru omenire ca intreg se va face cand exploatarea sau uciderea altor fiinte nu va mai fi sustinuta prin nicio actiune (ex: consum de carne, utilizarea obiectelor ce provin din pielea si blana altor fiinte, decorarea caselor cu corpurile sau blanurile lor!!!)...

Fragment in cartea PASI SPRE O VIATA SEUCATOARE. Comanda cartea aici.

Daca ti-a fost util articolul, sustine informatia de calitate:


Multumim!

Cu drag,

Cristiana Dragomir 

Terapeut holistic & Coach

Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com
Youtube:CRISTIANA DRAGOMIR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu