marți, 22 decembrie 2015

Campania MAI BINE...LOVE! - Editia a 10-a - 22.dec.2015


Dragi prieteni, asa cum v-am obisnuit, lunar sau o data la doua luni avem colecta MAI BINE...LOVE!, in cadrul careia strangem haine, alimente si accesorii pentru persoanele aflate in dificultate.
In aceasta editie ne-am propus sa facem acest lucru la scara mai larga, invitandu-va pe fiecare sa contribuiti in modul in care simtiti, in data de 22 dec. 2015.
Cum?
Iata cateva idei:

- Daca stiti o persoana sau familie in comunitatea voastra, care are nevoie de sprijin, o puteti ajuta cu ocazia sarbatorilor, trimitand, in mod direct sau anonim, bunurile da care are nevoie, pe 22 dec. 2015;
- Daca aveti un spatiu public (magazin, cafenea, librarie etc.) va puteti invita prietenii/cunostintele/clientii sa aduca hrana sau haine sau orice doresc sa daruiasca, in data de 22 dec. 2015, iar apoi le puteti imparti persoanelor de la un centru de plasament sau chiar oamenilor strazii, in aceeasi zi (toata campania poate dura maxim 2 ore - o ora rezervata colectarii bunurilor si maxim o ora pentru impartirea lor). Aveti aici un model de anunt si o idee de organizare.Va invitam apoi, daca vreti, sa publicati pe pagina voastra modul in care ati ales sa participati pentru a-i inspira si pe altii:)
- Daca aveti un job in mass media, puteti povesti despre aceasta campanie si modul ei simplu de functionare pentru a-i inspira si pe altii sa preia modul de organizare. Uneori, sa oferi e mai simplu decat ne-am inchipui...

In fata Mitropoliei Iasi, m-a oprit un baiat care este mereu acolo si mi-a spus: "Mama, copiii mei nu au mancare de sarbatori"...Nu judec situatia fiecaruia, dar asta ma inspira sa continuu aceasta campanie.
Pentru detalii contactati e-mail eurynome999@gmail.com.

Cu drag,
Terapeut holistic & Life Coach
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu