luni, 25 iulie 2016

Bratara abundentei


Cand eram la primul training ca Ambasador al Pacii am cunoscut o femeie minunata din Mexic. Era genul de frumusete traditionala, parea dintr-o poveste veche, cu haine specifice zonei si parul lung, despletit. Avea o forta interioara fantastica, o blandete amestecata cu siguranta si putere care ma incantau. S-a apropiat de sufletull meu si, desi nu am vorbit prea mult in timpul training-ului, sufletele noastre si-au amintit ca se cunosc si au comunicat frumos.
La final, inainte sa plece, in timp ce astepta transportul spre aeroport impreuna cu sotul ei, m-a chemat
si m-a felicitat pentru lucrul de la training. A scos din poseta o bratara verzuie dintr-un cristal pe care nu il cunosc si mi-a dat-o. "Pentru abundenta" a spus ea.
Am purtat o vreme acea bratara apoi am tot uitat-o prin diverse genti, pana cand, dintr- data, la trei ani dupa intalnirea noastra, imi amintesc intr-o dimineata brusc despre bratara. Amintirea bratarii a persistat intreaga zi in mintea mea, caci nu am cautat-o imeditat, asa ca m-am pornit sa aflu unde e si sa reincep sa o port.
Am cautat-o prin diverse cutii si posete, tot incercam sa intuiesc unde am lasat-o dar...nimic!
La un moment dat am inceput ca caut intr-o punga cu bijuterii mai vechi: erau cadouri de la diversi prieteni, cunostinte, membri ai familiei...Le luam in mana pe fiecare si la fiecare simteam deschiderea si intensitatea aprecierii si iubirii pe care cei dragi le-au exprimat in acele daruri...M-am bucurat de toate cand le-am primit, cum ma bucur ca un copil cand primesc orice dar, insa abia acum puteam percepe in mod real cata iubire si apreciere primeam de la oamenii care imi facusera acele daruri, cata BOGATIE aveam in viata mea prin sentimentele lor...
Abia acum intelegeam cum acea bratara era menita sa-mi aduca abundenta: prin cautarea ei, am descoperit cat de bogata sunt in iubirea pe care o primesc de la cei dragi, in aprecierea oamenilor din jurul meu, in sentimentele de daruire pe care ei mi le transmit.
Si astfel simteam o recunostinta fara margini: pentru iubirea pe care o primesc, pentru cei dragi care sunt in viata mea si pentru femeia minunata care, cu atata iubire, mi-a daruit bratara.
Apoi, bineinteles ca am gasit-o imediat, intr-o poseta uitata.
De atunci, cu siguranta, stiu ca sunt mult mai bogata!

Pentru voi, am creat exercitiul de vizualizare ABUNDENTA .

Cu drag,
Cristiana Eltrayan
Terapeut holistic & Life Coach
Soul Healing
Tel:+40 746 165 813
E mail: eltrayan@soulhealing-holistictherapy.com
Youtube: Cristiana Eltrayan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu