sâmbătă, 16 iulie 2016

Starea de abundenta


Cand am creat workshop-ul Abundenta am intuit ca lumea se va gandi la bani. Intr-un fel sau altul,in ultima perioada,abundenta si banii au devenit sinonime...
Cu niste ani in urma,eu am aflat ca nu sunt: am descoperit ca,pentru fiecare suflet, abundenta are intelesul ei.
Te poti simti foarte bogat in termeni financiari, dar daca starea de sanatate nu este armonioasa, atunci abundenta nu se instaleaza, nu ai sentimentul de abundenta su nici de implinire.
De asemenea, pentru multi (majoritatea) starea de abundenta este corelata cu a te simti iubit: multi sunt, in consecinta, infloritori din punct de vedere financiar atunci cand au o relatie care ii implineste, sau cand familia este in armonie iar ei primesc iubire de la cei dragi. Atunci,starea de abundenta in iubire se transforma in plan financiar, generand venituri infloritoare.
Putem spune,deci, ca abundenta este corelata cu starea de implinire pe toate planurile (fizic, emotional,mental, afectiv), decat cu marimea contului pentru si ca uneori, marimea acestuia din urma este legata de starea de implinire a fiecaruia.
Am observat ca, in esenta, nevoia de a inregistra mari succese financiare vine tot din cautarea iubirii : oamenii vor  bani din ce in ce mai multi pentru a se simti apreciati, asociind aprecierea cu iubirea, in straturile mai profunde.
Cand, insa, intentia de a avea mai multi bani se bazeaza pe nevoia de a avea confortul necesar pentru a mentine o stare armonioasa din care sa poti darui, generand mai multa armonie in jur, si din sentimentul ca aici, pe Pamant, avem dreptul divin ca fiinte divine sa ne bucuram de tot confortul, luxul si bogatia pe care le poate oferi aceasta planeta, atunci banii vin catre noi in mod firesc pentru a sustine aceasta intentie si acest stul de viata. Si daca la baza acestei cereri (intentii) mai sta si dorinta de a darui armonios din belsugul nostru , atunci acesta se multiplica intr-adevar pe masura generozitatii noastre.
Prin urmare, abundenta capata noi valente in lumina acestor aspecte, asociindu-se cu abundenta in iubire, abundenta in sanatate, abundenta in spiritualitate, abundenta in relatii armonioase, in evenimente placute, in confort si in bani.
Pentru mai multe povesti si tips-uri despre abundenta in toate formele ei ai la dispozitie si workshop-ul video Abundenta .

Cu drag ,
Cristiana Eltrayan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu