duminică, 27 noiembrie 2016

Zooterapie cu caini pentru copiii cu autism

                            click pe video

"La o şcoală specială din Bistriţa câinii sunt cei care joacă un rol important în terapia mai multor copii cu dizabilităţi. Tratamentul este recomandat în special pentru copii cu autism şi ADHD.

Player video
00:00
01:12
Damon, Fly şi Dex sunt trei câini cu abilităţi speciale, adevăraţi doctori cu patru lăbuţe. Au fost dresaţi să fie blânzi şi jucăuşi cu copiii de la Centrul de Educaţie Incluzivă nr.1 din Bistriţa. Cu ajutorul patrupedelor, micuţii pot să relaţioneze mai uşor cu lumea exterioară. Tratamentul este recomandat în special pentru copii cu autism şi ADHD.
Căţeii sunt dresaţi de o familie de instructori care face acest lucru de peste 7 ani. Fly, căţeluşa australiană, este cea mai iubită. La o recentă întâlnire, ea le-a împărţit copiilor bomboane dintr-un coş.
Zooterapia se face în grupuri de câte 5 copii care petrec în jur de 20 de minute cu căţeii. Întâlnirile au loc o dată pe lună şi sunt aşteptate cu nerăbdare de copii."

Pentru terapie si consiliere in autism, folositi datele de contact.

Sursa: http://stiri.tvr.ro si http://cursuriautism.ro/zooterapie-cu-caini-la-o-scoala-speciala-pentru-copiii-cu-autism.php


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu