miercuri, 3 mai 2017

Sa crezi in miracole! - Cartea



Am lansat cartea SA CREZI IN MIRACOLE, "un dar care povesteste experientele miraculoase pe care le-am trait si le traiesc in fiecare zi..." Autoarea

In aceasta carte regasesti miraculosul si evenimentele despre care ai auzit doar in filmele spirituale sau...povestile copilariei. Diferenta este ca ele sunt relatate de cineva care chiar le-a experimentat in mod real si in carte iti povesteste cum se face. Cartea iti deschide o lume magica, a miraculosului si sincronicitatilor, menite sa te ajute sa vezi ca armonia exista, ca inca putem crede in minuni si ca ele pot face parte din viata ta, oricand doresti sa le primesti.
Autoarea relateaza cu sinceritate si deschidere momente personale profunde si  - uneori - socante, care fac apanajul vietii ei cotidiene. In carte gasesti istorisiri ale revelatiilor si intalnirilor celeste traite de Cristiana Eltrayan, povesti adevarate despre o lume care este la...cateva respiratii distanta.

Daca te-ai plictisit de cotidian, fii gata sa intri intr-o lume noua!


Comanda cartea si esti printre primii care o primeste la lansare.



                                                                   DEDICATIE
"Dedic aceasta carte tuturor celor care m-au întălnit în diverse conjuncturi pe parcursul vieții, fie la cursurile și conferințele pe care le susțin, fie în relații de prietenie sau alte colaborări. Această carte este o poartă către lumea mea interioară, către viziunea miraculoasă a lucrurilror pe care le experimentez. Este declarația mea de iubire către voi și un mod de a vă aduce mai aproape de inima mea și de a o revela, așa cum este ea.
Prin aceste scieri vreau să vă ajut să vedeți (pe cei care eu nevoie de asta, desigur) că miracolele sunt posibile și că ele pot fi apanajul vieții noastre cotidiene atunci când ne deschidem și credem ca se poate și când ne aliniem pe frecventa Armoniei…
Vă îmbrățișez cu iubire pe toți cei care citiți!"
                                                                                                                 Eltrayan



Cum comanzi cartea?

Daca esti in Romania, comanda cartea pe email eurynome999@gmail.com si ti-o livram la adresa la care o soliciti (Pret carte 44 lei+10 lei livrare)

Daca locuiesti peste hotare, click aici pentru a comanda cartea SA CREZI IN MIRACOLE, de Cristiana Eltrayan



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu