miercuri, 3 mai 2017

Sa crezi in miracole! - Cartea


In curand lansam cartea SA CREZI IN MIRACOLE, "un dar care povesteste experientele miraculoase pe care le-am trait si le traiesc in fiecare zi..." Autoarea


In carte gasesti istorisiri ale revelatiilor si intalnirilor celeste traite de Cristiana Eltrayan, povesti adevarate despre o lume care este la...cateva respiratii distanta.


Daca te-ai plictisit de cotidian, fii gata sa intri intr-o lume noua!


Comanda cartea in avans si esti printre primii care o primeste la lansare.


                                                                   DEDICATIE
"Dedic aceasta carte tuturor celor care m-au întălnit în diverse conjuncturi pe parcursul vieții, fie la cursurile și conferințele pe care le susțin, fie în relații de prietenie sau alte colaborări. Această carte este o poartă către lumea mea interioară, către viziunea miraculoasă a lucrurilror pe care le experimentez. Este declarația mea de iubire către voi și un mod de a vă aduce mai aproape de inima mea și de a o revela, așa cum este ea.
Prin aceste scieri vreau să vă ajut să vedeți (pe cei care eu nevoie de asta, desigur) că miracolele sunt posibile și că ele pot fi apanajul vieții noastre cotidiene atunci când ne deschidem și credem ca se poate și când ne aliniem pe frecventa Armoniei…
Vă îmbrățișez cu iubire pe toți cei care citiți!"
                                                                                                                 EltrayanClick aici pentru a comanda cartea SA CREZI IN MIRACOLE, de Cristiana Eltrayan


Comanda cartea in avans, si bucura-te sa fii printre primii care o vor primi la lansarea ei! Lasa-ne datele de livrare la email eurynome999@gmail.com si iti trimitem unul dintre primele exemplare, in curand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu