duminică, 12 noiembrie 2017

A patra faza a apei si energia libera-Apa structurata


Dr. Gerald Pollack, profesor de bioinginerie la Universitatea din Washington, a dezvoltat teoria apei numită revoluționară.
În ultimii zece ani și-a dedicat întreg timpul pentru a încerca să convingă audienta din toata lumea, că apa nu este de fapt un lichid.

Dr. Pollack a primit titlul de doctor în ingineria biomedicala, ca urmare a studiilor efectuate la Universitatea din Pennsylvania, în anul 1968.  El s-a alaturat apoi Universității din Washington, iar în prezent este profesor de bioinginerie. Ani la randul, Dr. Pollack a cercertat muschii și modul în care aceștia se contractă. A fost surprins să descopere că toate ideiile comune în ce privește contracția musculară, nu au implicat deloc apa, în ciuda faptului că țesutul muscular este format 99% din molecule de apa.

Am realizat o conferinta online cu Dr. Gerald Pollak, in cadrul Pranic Cosnciousness Summit. O poti accesa aici.
Cercetările despre apă au loc în laboratoarele Pollack  și sustin: “Orientarea noastră este mai degraba fundamentală – suntem orientați spre a descoperi unele dintre cele mai profunde secrete ale naturii, deși suntem interesați și de modul de aplicare.” Descoperirea secretelor naturii, este unul dintre lucrurile pe care Dr. Pollack, personalul și studenții săi îl fac cel mai bine.
În cartea sa aparută în anul 2001, “Celule, Geluri si Motoarele de Viața” (“Cells, Gels and the Engines of Life”) Dr. Pollack explică funcționalitatea celulelor. Cercetarile par a arata faptul ca într-o mare măsură, biologia celulei este guvernată de un singur mecanism unificator – faza de tranziție. Apa este absolut esențială pentru fiecare funcție a celulei – fie ca este vorba de contracție musculară, divizarea celulelor, sau efectuarea nervilor, etc. Această carte extraordinară, ridică semne de întrebare multor concepte acceptate în biologia celulara contemporană. Premisa care stă la baza acestei cărți este faptul că citoplasma celulei, are o structura asemanatoare gelului, mai mult decat structura soluției apoase obisnuite.
Cheia întregii ipoteze a doctorului Pollack constă în proprietațiile apeiMoleculele de apă devin structurate în straturi, atunci când intră în contact cu suprafețe încărcate, cum ar fi cele de proteine. Celula apei este potențial structurată. Apa ramane în celule deoarece este absorbită în suprafețele de proteină. Apa structurată aderă la proteinele din celule.
Apă structurată nu are aceleasi proprietati ca apa vrac. Apa este purtătorul celor mai importante molecule de viață, cum ar fi proteina si ADN-ul. În cartea, “Celule, Geluri și Motoarele de viață,” se prezintă dovezi care arată ca apa este absolut esențială pentru tot ceea ce face celula. Apa din celulele noastre nu este ca apa dintr-un pahar. Este de fapt asemănătoare cu un cristal. Ca și gheața, apa structurată exclude particule și substanțe dizolvate atunci când se formează. Spațiul format se numește o zonă de excludere (EZ).
Dr. Pollack a descoperit o nouă fază a apei. Apa vrac este H2O, dar această nouă fază a apei, apa structurată cu zone de excludere este H3O. Este o fază nou descoperită a apei. Dacă ții cont de numărul de hidrogen și oxigen, vei descoperi că nu e H2O.
Apa structurata este structură cristalină hexagonală între apă lichidă și cristal.
Motivul pentru care aceasta a patra faza a apei a fost numită zona de excludere sau EZ, se datorează faptului că, primul lucru pe care echipa Dr. Pollack l-a descoperit este că exclude profund anumite lucrurile. Chiar și molecule mici sunt excluse din apa structurată. In mod surprinzator, apa structurată apare în abundență, inclusiv in interiorul majorității celulelor umane. Chiar și țesuturile noastre extracelulare sunt umplute cu acest tip de apă.
Unde pot găsi apă structurată?
Apa de izvor-sub presiune (adânc in sol) devine structurată.
Topirea ghețarilor – gheața se transformă în apă structurată (apă EZ), atunci când se topește. Faza între apă lichidă și apă solidă este apă structurată.
Fenomenul de vortex (sau amestecarea)- Un vortex apare in mod natural in natură, în fluxuri, râuri, cascade, etc. Vortexul este un fel de perturbare mecanică sau agitație. Amestecarea este un mod foarte puternic de creștere a structurii. Există dispozitive de pe piață, care amestecă apa. Un astfel de dispozitiv este Dispozitivul de Acțiune Naturală a Apei Structurate.
Stoarcerea – este apa care vine din celule plantelor. Apă strucurată din suc!
Antioxidanți – Cele mai multe dintre țesuturile corpului nostru sunt negative. Celulele noastre sunt încărcate cu sarcină negativă; oxidanții sunt încărcați cu sarcină pozitivă. Antioxidanții mențin sarcina negativă în corpul nostru.
Lumina soarelui – esențială pentru sănătatea noastră. Lumina construiește apă structurată (EZ apă).
Circulația – celule sanguine roșii trec prin capilarele; lumina conduce circulația. Adaugă lumină și circulația v-a crește. Ceva în afară de inimă (presiunea) conduce sângele.
Inflaroșu- energia este generată pretutindeni. Aceasta conduce procesele din corpul tău.
Aceasta descoeprire ofera o explicatie clara despre cum celulele umane pot produce energie libera care poate hrani/energiza corpul, oferind dovezi clare ca organismul uman foloseste mult mai multa energie decat cea extrasa din caloriile alimentare. Mai multe detalii despre aceasta posibilitate gasiti in conferintele online cu specialisti in domeniul energiei libere, in cadrul platformei Pranic Consciousness Summit


Cea de a patra etapă a apei: începe cu elementele de bază pe care le știm despre apă . . . din experimente simple am descoperit acestă a patra fază a apei. Care este natura acestei a patra fază? De ce este acesta interesantă? Acesta se regăsește în tot ce este atins de apa. Este în cer și în nori. Este în oceane, lacuri și râuri, și umple interiorul corpului nostru.
Vezi video pentru mai multe detalii:




Surse:
Pollack, Gerald H., PhD. Cells, Gels, and the Engines of Life. Seattle. Ebner and Sons Publishers. 2001. Print.
Exclusion Zone Photo Credit. Video: Water, Energy, and Life: Fresh Views From the Water’s Edge. UWTV. 2009
Pollack, Gerald H., PhD. The Fourth Phase of Water, Beyond Solid, Liquid, and Vapor. Seattle. Ebner and Sons Publishers. 2013. Print. http://www.ebnerandsons.com/products/the_fourth_phase_of_water (read several chapters of Dr. Pollack’s book at the link.)
H3O2 Photo Credit. Video: The Fourth Phase of Water: Dr. Gerald Pollack at TEDxGuelphU YouTube Video: http://www.youtube.com/watch?v=i-T7tCMUDXU
Stiința și metodele de testare ale Dr.Pollak:
Pollack, Gerald H., PhD. The Fourth Phase of Water, Beyond Solid, Liquid, and Vapor. Seattle. Ebner and Sons. Publishers. 2013. Print.
De-a lungul anilor, Dr. Pollack a întocmit o listă cu peste 200 de publicații. Cartea sa din anul 1990, Mușchii și Molecule: Descoperirea principiilor mișcării biologice, a câștigat un premiu de excelență din partea Societății pentru Comunicare Tehnică; cartea sa mult mai recentă, “Celule, Geluri și Motoarele Vieții” a câștigat Premiul Societății Distinse. În 2008, el a fost selectat pentru a primi cea mai mare distincție a Universității din Washington: Premiul Anual al Facultății Lector.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu