miercuri, 15 aprilie 2015

CD ENERGIZARE


CD ENERGIZARE

Acest CD cuprinde exercitii ghidate puternice de energizare si revitalizare care au si efecte curative. Pentru cei care au o viata activa si care au nevoie mereu de un booster de energie aceste exercitii sunt solutii simple si eficiente de crestere a tonusului general. Recomandam folosirea castilor pentru o auditie optima.

TEHNICA DE ENERGIZARE A ORGANELOR INTERNE

 
Aceasta este un exercitiu ce permite energizarea si vindecarea fiecarui organ intern cu Chi (sau energie vitala) - o tehnica specifica disciplinei Tao Curativ si medicinei chineze; meditatia ghidata face parte din cursul SUCCESUL CA STIL DE VIATA . Este foarte util cand doriti o stare de revitalizare generala sau vindecarea unei zone a corpului. 



TEHNICA DE VINDECARE AFECTIVAAceasta tehnica ajuta la deschiderea si armonizarea centrului inimii, inlaturand cu blandete blocajele afective .

 TEHNICA DE FORTIFCARE 
Acesta este exercitiul care te ajuta sa inlaturi tensiunile si grijile din sistemul tau mental, energetic si fizic, iti ofera o detoxifiere energetica generala si o re-energizare pentru mai multa forta si claritate. 
Exercitiul a fost oferit de Jasmuheen si adaptat de Cristiana Dragomir.
Pret : 110 lei 
Cumpara CD ENERGIZARE aici(dupa achitare primesti pe e-mail tehnicile in format mp3;scrie-ne aresa la eurynome999@gmail.com):



Pentru mai multe materiale de dezvoltare personala si spirituala click aici: http://meditatiidezvoltarepersonala.tictail.com/
sau pe blog la sectiunea MEDITATII GHIDATE

Imagine coperta: Central Sun - pictura Soul HealingArt by Cristiana Dragomir
Cu drag,
 
Cristiana Dragomir

Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu